Children of the Mekong in Nederland

Ontdek wat jij voor impact kan maken op het leven van kinderen uit het Mekong gebied.

Doneer

Children of the Mekong zet zich al sinds 1958 in voor kinderen uit het Mekong gebied. Alleen in 2019 hebben wij al meer dan 50.000 kinderen geholpen. Wij helpen niet alleen kinderen, maar werken ook samen met lokale bedrijven om nieuwe projecten te ontwikkelen. Denk hierbij aan het bouwen van kleuterscholen, of het bezorgen van noodpaketten tijdens de Corona crisis.

Dit werk kunnen wij verrichten door alle fantastische bijdrages van onze sponsoren. Children of the Mekong bied je de mogelijkheid om een kind of project te sponsoren. En hoeveel je doneert? Dat is helemaal jouw keuze. Je bent nergens toe verplicht en doneren is heel makkelijk.

how child sponsorship works at children of the mekong

Bekijk onze huidige projecten

Uw donatie kan een enorme impact hebben op het leven van een kind uit het Mekong gebied.

Maak vandaag nog uw donatie.

Doneer

Ons werk in beeld

Bij Children of the Mekong vinden wij iedere donatie belangrijk, klein of groot. Daarnaast  vinden wij het belangrijk dat je kunt zien waar je donatie naartoe gaat. Hieronder staan een aantal foto’s van initiatieven die door onze doneren zijn mogelijk zijn gemaakt.

Over Children of the Mekong

Children of the Mekong is pas sinds 2020 actief in Nederland, maar wij bestaan al sinds 1958.
Al meer dan 60 jaar helpen wij kinderen en gezinnen in Zuidoost Azië. Ons doel is om gezinnen te ondersteunen, zodat kinderen zorgeloos kunnen opgroeien en zicht ontwikkelen tot zelfstandige volwassen. Dit doen wij met een team van 20+ vrijwilligers en meer dan 1000 donateurs.

Ontdek meer over Children of the Mekong
Onze geschiedenis (Engels)
Onze visie (Engels)
Financiële transparantie (Engels)
Het Team (Engels)